HOE DRAAG JE EEN MONDKAPJE OP HET WERK?

Net als bij comfortabele schoenen ga je een paar mondkapje op willen proberen om erachter te komen wat goed voor je is. Zowel onze barista als onze schoonmaakmanager stelden voor om een lichtgewicht materiaal te kiezen dat meer aanvoelt als een t-shirt – zacht en ademend. En ze zeggen allemaal dat het heel belangrijk is om te testen hoe het mondkapje is bevestigd.

Loop niet eerst een 5K zonder een paar rondjes om het blok te joggen. Onze experts stellen voor om je mondkapje eerst droog te laten lopen voordat je het de hele dag draagt. U kunt zich misschien een uur of twee comfortabel voelen tijdens het hardlopen, maar dat is niet hetzelfde als het constant dragen van het mondkapje. Test uw mondkapje door het rond het huis te dragen om er aan te wennen.

Bouw meer pauzes in je dag. Om de paar uur wilt u een plek buiten of weg van mensen vinden waar u uw mondkapje veilig kunt verwijderen en een paar keer diep kunt ademhalen. Koffie-, thee- en lunchpauzes zorgen voor natuurlijke momenten gedurende de dag om even op adem te komen. Wanneer u kunt, maak uw gezicht schoon waar het mondkapje het bedekt en breng gezichtslotion aan om uitslag en uitbreken te voorkomen.

www.medisch-mondkapje.nl

dgmondmasker.nl