WAAR U OP MOET LETTEN ALVORENS EEN GOEDE LEVERANCIER TE KIEZEN

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is met wie u samenwerkt, aangezien uw leveranciers invloed hebben op de kwaliteit en het tijdschema van projecten. Zoek naar het volgende bij een leverancier van aluminium deuren en ramen:

• Stabiliteit – hoe lang bestaan ​​ze al? Stabiliteit betekent dat uw project niet als proefkonijn wordt gebruikt omdat ze al hun tanden bij anderen hebben afgeknipt. Inso is actief sinds 2000.

• Compliancy – moeten ze voldoen aan de normen; voor jezelf of voor het bedrijf van een klant? Inso is bijvoorbeeld een SANS 10400 XA-compatibele fabrikant die gespecialiseerd is in energiebesparende producten.

• Volledige service – ontdek wat precies de toewijding van de leverancier aan klanten is. Leveren ze bijvoorbeeld, of moet je afhalen? Installeren ze of moet u een installateur vinden? Het is de moeite waard om duidelijk en vooraf te zijn, zodat u weet wat u kunt verwachten en natuurlijk de totale kosten voor productie en installatie. Inso biedt zowel volledige service als maatwerk volgens specificatie.

Ten slotte bieden al deze sleutelelementen kritische waarde voor het algehele ontwerp, functioneel en keuze. Onthoud dat ramen en deuren de ‘ogen’ van een gebouw zijn en dat ze het meest expressieve deel van het ontwerp moeten zijn.

www.directkozijnen.com